wie ik ben

Mijn naam is Arjan Stoffers. Aangenaam!

Als trainer:

Ik ben een actieve, betrokken trainer. Het is het mijn missie mensen te helpen met het aangaan van sterke relaties. De kwaliteit van je relaties bepaald namelijk de kwaliteit van je leven. Ik werk met PCM omdat je daarmee meteen tot de kern van ons gedrag kan komen. PCM geeft mij enorm veel inzetbare tools om dagelijks het verschil te maken.

Mijn talenten en passies:

Ik schep graag een plezierige omgeving waar mensen zich veilig en op hun gemak voelen. Graag kom ik zoveel mogelijk te weten van mensen die ik ontmoet. Ik ben vriendelijk en spraakzaam en ik geniet van de omgang met mensen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in mijn bijzijn of ik ze nu voor de eerste keer zie of voor de tiende. Complimenten geef ik graag en oprecht. Waar ik enorm van kan genieten is als anderen vanuit hun kracht, ontdekking of overwinning groei laten zien of een mooie bijdrage leveren. Ik beschik over een aanstekelijk energie en enthousiasme.

Ik gebruik mijn talent om te verbinden om sterke relaties te leggen. Door belangstelling te tonen en door te vragen zoek ik naar overeenkomsten of gemeenschappelijke belangen. Dit gebruik ik als uitgangspunt voor een samenwerking. Zo probeer ik bruggen te bouwen tussen personen en groepen. 

Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Het geeft mij voldoening en energie als ik het ijs kan breken en contact kan leggen met iemand. Ik ben een ‘wat je ziet is wat je krijgt’ persoon of een authentiek persoon zoals sommigen zeggen. In het contact ben ik erg openhartig wat er voor zorgt dat mensen ook openhartig naar mij toe zijn. Ik kan goed mijn gedachten omzetten in woorden.

Gesprekken voeren en presentaties geven ben ik goed in en dat vind ik ook erg leuk om te doen. Met wat ik zeg en de manier waarop ik het zeg kan ik de aandacht van mensen trekken en vasthouden. Ik gebruik mijn talent voor het voeren van stimulerende gesprekken om contact te leggen met anderen en hen te inspireren. Door mijn toehoorders  in de gaten te houden weet ik wat hen enthousiast maakt en wat minder. 

Lees hier hoe ik aanraking kwam met PCM en hoe belangrijk DUO voor mij was in dit proces.