Klantervaringen

Dit is wat mijn klanten zeggen:

Meer dan een jaar na het volgen van de PCM-training, blijf ik nog steeds nieuwe manieren zien waarop ik PCM kan gebruiken in mijn werk en in mijn persoonlijke leven. De manier waarop Arjan de training geeft, zorgt ervoor dat ik keer op keer teruggrijp op de theorie en deze me zo in steeds meer detail eigen maak.

Arjan Wassink

Agile Coach

Arjan leert je met veel humor en uitgebreide theoretische kennis hoe je effectiever kunt communiceren.
In tegenstelling tot andere modellen geeft PCM mij een extra dimensie waarmee ik veel eenvoudiger het juiste kanaal kan kiezen. Dit helpt mij enorm in mijn werk als Agile Coach om mensen in teams op de juiste manier aan te spreken zodat het effect van mijn coaching groter is.

Wouter Kerdijk

Product Manager 

Arjan is a teacher/trainer who is intune with his group of students. He has excellent examples to create a clear picture of the course material and he takes his time to explain, perhaps in a different way, if at first you do not completely grasp the material.

Marianne Bul

Personeels- en salarisadministratie / Vertaler

Arjan leidde ons op geheel eigen wijze door het PCM model en verschafte daarmee veel inzichten op eigen gedrag. Veel uit het verleden was opeens beter te duiden, het geleerde is een enorme verrijking voor mijn rol als HR manager.

Peter van Wees

ICT Manager

Als PCM trainer is Arjan heel goed in het samenbrengen van de theorie met de praktijk. Hierdoor gaat de theorie leven en kun je het zelf snel en makkelijk toepassen. Als persoon ken ik Arjan als zeer oprecht en als een no-nonsense persoon. Dit komt ook terug in zijn training. Alles met respect, duidelijk en eerlijk.

Ellen Draaijer

Adviseur capaciteitsmanagement

Fijne ontspannen training waarin ik veel geleerd heb omtrent eigen communicatievoorkeuren en de voorkeuren van anderen. Deze training heeft me aan het nadenken gezet over mijn wijze van benaderen van andere personen (privé en professioneel) met andere voorkeuren. Inhoudelijk vond ik de training duidelijk, uitgebreid en vernieuwend met een goede opbouw.

Peter Westerhof

Business Analist

De basis training process communication model gevolgd bij Arjan. De sfeer was ontspannen en gezellig. Als er iets onduidelijk was, had Arjan altijd een concreet en/of grappig voorbeeld dat de stof tot leven liet komen. Altijd ruimte en gelegenheid voor het persoonlijke aspect. Naast de inhoudelijke stof waren de deelnemers net zo belangrijk en soms belangrijker. Ook de wat lastigere situaties werden hoffelijk opgevangen. Kortom, aanrader!

Bas Windt

Product Owner

PCM heeft mij veel inzicht gegeven zowel in mezelf als in mijn gesprekspartner, ik kan nu sneller en effectiever het juiste kanaal vinden van mijn gesprekspartners en dat is heel waardevol bij mijn coachwerk. Arjan geeft de cursus met veel energie, humor en kennis waardoor het duidelijk en gemakkelijk te volgen is. Ik zou het iedereen aanraden om de cursus bij Arjan te volgen, alleen al omdat je door PCM jezelf ook veel beter gaat begrijpen

Linda Hofker

Agile Coach

Zeer waardevolle pcm training , waarbij je meer inzicht krijgt in verschillende persoonlijkheidstypes, en het gebruiken van de juiste communicatiekanalen. Ik heb de training van Arjan Stoffers over PCM als zeer leerzaam, interessant, helder en toepasbaar ervaren.

Jelmer Bol Raap

Sr. Operations Engineer

Goede cursus, daar heb je echt iets aan in je communicatie. Fijne cursusleider.

Jacqueline Donker

Sr. Adviseur gegevens

Leuke ontspannen training waarin ik veel over persoonlijkheidstypes en communicatiekanalen geleerd heb. Door hier in contacten met anderen rekening te houden wordt de communicatie beter. Een verrijking voor mij als persoon!

Alexander Bosma

Sr. Tester

Ik heb de training PCM 1 gevolgd bij Arjan en hierin heb ik geleerd hoe ik verschillende persoonlijkheidstypen kan herkennen en hoe ik vervolgens het beste met deze verschillende persoonlijkheidstypen kan communiceren. Ik hoop, als ik het geleerde goed onder de knie heb, dat ik ook kan signaleren als iemand neigt naar miscommunicatie en hoe ik deze persoon dan kan helpen. Arjan geeft duidelijke uitleg en gebruikt veel voorbeelden ter verduidelijking. Ik raad iedereen aan een cursus PCM bij Arjan te volgen.

Ina Huizinga

Adviseur gegevens

Arjan geeft deze training zeer gedreven en met heel veel kennis van zaken. De training vind ik heel interessant en helpend bij de communicatie in professionele zin maar ook privé. Arjan weet een fijne sfeer te creëren waardoor elke cursist zich open durft te stellen. Zeker de moeite waard!

Sandra Brugge

Gegevensmakelaar