PCM1

Basistraining Communiceren en Motiveren

Zet de juiste mindset aan. Maak hernieuwd kennis met jezelf. Maak verbindend contact met anderen. Jij bent uniek, complex en continu in ontwikkeling. Daarom is communicatie nooit one-size-fits-all. De kracht van de tools die je leert tijdens deze  training is dat ze passen in elke gewenste vorm en setting. Je ontdekt de logica achter menselijk gedrag en leert hoe je je communicatie daar op aanpast. Je persoonlijk leiderschap wordt versterkt en je haalt het beste naar boven in de mensen om je heen.

Wat je leert:

Zelfinzicht en veerkracht

Met het persoonlijke profiel bekijk je jezelf vanuit je sterke punten en voorkeuren. Met dit zelfinzicht kijk je anders naar alledaagse situaties. Je gaat keuzes maken die aansluiten bij je behoeften en die je helpen om je dromen te realiseren.

Makkelijker contact maken

Met dit hernieuwde zelfinzicht kun je andermans gedrag en motivatie ook ontcijferen. Kijk anders naar gedrag van jezelf en anderen, herken wat de ander nodig heeft en sluit hier op aan.

Stress verminderen

Herken de eerste tekenen van miscommunicatie en buig het om in effectief contact. Zo voorkom je misverstanden, frustratie en gebrek aan betrokkenheid. En ga je stress en bijbehorend onproductief gedrag te lijf.

De basistraining biedt inzichten en vaardigheden om:

Beslissingen te nemen en te handelen met meer zelfbewustzijn.
Andermans gedrag te ontcijferen en effectief te communiceren.
Productiviteit te boosten door te begrijpen wat anderen motiveert.
Miscommunicatie vroeg te spotten en om te buigen in effectieve samenwerking.
Sterkere relaties te bouwen door echt contact te maken.

neem contact met mij op >